söndag 19 oktober 2014

Inre takmöte

 
 
Det var lite kyligt på morgonen när vi kom till bygget. För ett år sedan jobbade vi med taket vid entrén. Då fick vi tina upp taket med hjälp av varmvatten för att inte halka och kunna jobba på taket. Precis som för ett år sedan kom snälla Henrik för att hjälpa oss. Vi var alla nöjda med att jobba inomhus.


Vi har ett tag väntat på elektrikern. Han måste sätta upp dessa plastbaljor i taket innan vi kan sätta upp takpanelen. Idag var det lite bråttom eftersom Henrik kom och skulle hjälpa Hasse med takmötet.
 
Till höger ser man hur baljorna sitter i taket. Snart sitter de även till vänster. Elektrikern är effektiv när han jobbar.

Mer än halvvägs kom grabbarna med taket. Här ser man baljorna.
 
Det börjar bli ett riktigt hus nu på insidan. Min dag bestod mest av att åka olika ärenden, spackla lite mellan varven, köra byggsopor och framförallt se till att grabbarna fick fika och mat. En nog så viktig syssla. Utan näring fungerar inte bygget. Vi är överens om att kakelväggen måste få växa och bre ut sig över bägge ytterväggarna. Inte så dumt, då behöver inte jag spackla där.
 
Här har vi två nöjda killar efter ett rejält dagsverke.
 

 

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar