måndag 6 oktober 2014

Vad vore livet utan IKEA?

Nu är alla tak färdigglesade. Fritt fram för Sandström (elektrikern) som lovat att komma i slutet av veckan. Han och Otto hör till de hantverkare som inte bara lovar utan även infriar sina löften. 

Det har spacklats vidare i Mys rum. 

Hallen är redo för elinstallationer och plattor. 

Lilla badrummet har fått golv. Kortet gör inte rättvisa för färgen. 

Det här är inte mycket bättre. 

Vi har fnulat lite och kommit fram till hur fönstren i köket skall kaklas. Det blir speglar på sidorna och kakel i botten samt toppen med tegelläggning. 

Här kanske det syns bättre. 

Hasse har trökvecka. Han jobbar 9-18 fast idag blev det 7-18. Vi stämde träff på IKEA. Barnen agerade levande skyltdockor i väntan på honom. Man har inte roligare än man gör sig. 

Noah testar en badbalja. 

När barnen var små skjutsade de alltid varandra på en sådan här vagn vid IKEAbesöken. Takterna satt i. Det skulle inte förvåna mig om de på ålderns höst skjutsar varandra om de skulle handla på IKEA tillsammans. Jag kan se dem för min inre syn 50+ skjutsande varandra på en vagn. Vad vi handlade? Badrumsmöbler. Vi kan inte riktigt förstå varför en kommod skall kosta runt 40 000 :-  Vi har kikat runt hela sommaren och slutligen bestämt att IKEA duger bra åt oss. I morgon får jag skruva och montera för glatta livet så att Otto kan montera upp hela härligheten på väggarna. Vi vill ICKE borra i kaklet. 

Ungefär som på bilden kommer snart köket att se ut. Härligt och skönt. 













Inga kommentarer:

Skicka en kommentar