söndag 5 januari 2014

V8

En mycket provisorisk trapp(?) har förfärdigats. Steget in är lite väl högt och blir obekvämt när vi springer ut och in hela tiden. Det bev en hel del springande idag eftersom sågen är inne och gaveln är utomhus.

Här är den. Gavel nummer tre.

Den fjärde gaveln kommer att vara naken ett tag till. Vi måste få överbleck till det långa glaspartiet innan vi kan klä gaveln.

Det blev äntligen dags för V8  = vipp nummer åtta.

Först kapades den.

Ett stöd kom på plats.

Ett till stöd. Till vänster i bild syns Hasses utandning, det blev lite kallt på kvällen.

En liten men ack så viktig tårtbit kom på plats.

Sista biten på plats och V8 klar! På hemmaplan håller vi andan. Våra vitvaror håller på att ge upp. Vi pratar snällt med dem och hoppas att  de ska hålla några månader till så att vi får flytta in i huset till den nya maskinparken. Det ordinarie köket ska då rivas och transporteras till Fågelmyra. Om diskmaskinen vore en människa så skulle anordningen runt den kunna liknas vid en respirator. Hasse är mannen som talar med maskiner och han har räddat livet på den ett antal gånger. Han tror inte på aktiv dödshjälp och menar att hjärnan fortfarande fungerar. Nu räcker det inte att trycka på rätt knappar för att få igång den längre. Hasses magiska fingrar donar på baksidan annars startar den inte. Tvättmaskinen har ont i magen och protesterar vilt varje gång den startas. Kylskåpet läcker vatten. Micron är åter på gott humör. Vi kokade ättika i den och har försett den med en ny glastallrik. Nu luktar den ok igen och fungerar som den ska. Den enda som ännu inte protesterar är frysen. Jag bara undrar över en funktion den har. Om man öppnar dörren tänds en symbol som visar att dörren är öppen. Det är bra men symbolen syns inte när dörren är stängd. Vad är det jag har missat? Vad är tanken?







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar