söndag 11 januari 2015

Dubbelt pluggrace

Detta är ett av alla hål som finns i fönsterkarmarna.

De pluggas igen med en liten plastplugg. Under helgen har det körts dubbla pluggrace. Dels i karmarna men även mer abstrakt i form av fysik och bedömning. Jag blir aldrig fullärd.
 
Från början hade vi ett gäng med gips- och spånbuntar. Nu minskar det i de sista buntarna. Skönt men samtidigt sorgligt. Det saknas nämligen skivor, föga förvånande. Vi får ringa till Fiskarheden och be om fler.
 
I början av helgen var det besvärligt att komma in i klädkammaren. Nu är det röjt och väggarna är nästan klara. Det sitter nu isolering nästan överallt i väggarna och spånskivor.
 
Halva sovrummet är färdiggipsat. Jag började skratta när nockskivan högst upp till vänster i bild inte passade in på första försöket. Utegipsskivan i nock på samma vägg var nämligen riktigt vresig att sätta. Tack och lov var inte denna skiva lika vresig utan gav sig snabbt efter lite filning med surskrubben.
 
Leika har fått vara ute och stojat i snön under dagen. Hon får inte vara på bygget längre. Hennes hud mår inte så bra av betongdammet från plattan. Dessutom drar hon in byggdamm i vår bodel.  Hon har det mycket bättre här på trägolvet i köket.
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar