torsdag 10 juli 2014

Samma lika igen

Förmiddagen ägnade vi åt shopping i olika former. Mat till både Leika och oss inhandlades. Självklart blev det besök både på byggmarknaden och diverse gubbdagis. Vi har även börjat spana in tapeter och färg. Husets insida med färgval och tapeter börjar växa fram i våra tankar. När vi en bit in på eftermiddagen kunde börja jobba blev det samma lika som igår. Slipning och spackling av köket. Ett sisyfosliknande arbete.

Fler skivor på väggarna. Halva eller lite mer än halva Noahs rum har fått spånskivor. Nu börjar det bli dags att regla upp den sista väggen till hans rum.

I år är det inte bara jag och Leika som lider av värmen. Även Hasse har gått med i vår klubb. När jag stod högst upp på stegen och skruvade fast kvällens sista spånskiva lade sig Hasse ner på högen med spånskivor, Leika var inte sen att göra honom sällskap. Svetten rinner av oss under dagarna ändå har vi det svalare inne än ute i solen alltså har vi det mycket lindrigare nu än förra sommaren. Kvällsduschen innan middagen är ljuvlig. 







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar