söndag 15 september 2013

En ursäkt från glasleverantören

Här håller vi på och sätter dit första glaset i partiet.
 
Här testar vi sugpropparna. Med hjälp av detta handtag kan man lyfta hela glaset om man är stark. Det är Hasse.
 
Det svåraste idag blev inte att sätta dit glaset vilket vi befarade. Det svåraste var att få bort Hasse från bygget. Han satte sig innanför glaset och bara njöt hejdlöst när vi hade bestämt oss för att skilja av för kvällen. Leika var också ganska svårövertalad. Hon satt och spanade över nejden.
79 panelbitar blev grundmålade idag och lite panelande blev det också.
Vi fick dit fyra av fem glas. Det femte glaset står innanför de tre större glasen som ska sitta i det mindre partiet. På grund av säkerhet ville vi inte flytta runt de tunga glasen för att komma åt det femte glaset. När vi fått det fjärde glaset på plats upptäckte vi en låång repa i glaset. Mitt mod sjönk. Repan är inte åsamkad av oss, det är vi helt säkra på. Troligen är det ett fabrikationsfel. Efter vår sista kontakt med glasleverantören kändes det inte särskilt lockande att ringa dem och försöka reda ut repan. Då inträffar det otroliga. Hasses mobil ringer. Det är glasleverantören som ringer. En chef har uppmärksammat hur vi har blivit behandlade, han ville be om ursäkt och försöka kompensera oss. Ibland händer det att jag tänker ringa någon och personen i fråga ringer mig precis då. Tydligen fungerar det även med företag. Han som ringde ska komma ut och kika på repan. Vårt förtroende för glasleverantören är på väg upp.
 
Så här ser framsidan ut just nu. Nej, inte världens bästa bild då det var ganska mörkt. I morgon blir min största utmaning att doppa näsan i mina böcker och studera istället för att snickra under dagen.
 
 
 
 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar