onsdag 7 augusti 2013

Konsten att äta 18 elefanter

 
Det blev ingen vidare kvalité på denna bild. Idag har övre delen av gaveln reglats upp. Tanken är att vi i framtiden skall ta upp ett halvmånefönster på den här väggen, därför är det nu reglat så att den installationen kommer att bli relativt smärtfri. Anledningen till att vi inte gör ett fönster från början är att en vägg kommer att hamna mitt i fönstret. Den väggen tar vi bort i framtiden.
 
Väggen ser ut så här från utsidan.
 
Idag har det kommit upp lite fönster. Egentligen skulle vi behöva jobba på med taket. Väderappen lovade regn hela dagen. Denna app har stämt oerhört väl hela sommaren men inte idag. Vi har inte fått en droppe regn och hade kunnat jobba på med taket. Det gör inte så väldigt mycket då det var kul att få dit fönster, Nu börjar det likna ett hus mer och mer.
 
Ett badrumsfönster kom också på plats. Det kommer fortfarande en hel del besök. Nu är det mest "stammisar" som kommer. De kommer med positiva kommentarer och glada tillrop, någonting som ger oss mer energi att fortsätta detta projekt. Alla är inte positiva. Jag tycker synd om människor som inte kan glädjas med andra utan blir avundsjuka istället. Tack och lov håller de sig undan och besöker inte vårat bygge. Dock får vi tråkiga kommentarer från dem. En klok väninna sa till mig: "Äsch, det får man bara ta och skaka av sig." Hon har rätt i det. Detta byggprojekt skulle kunna jämföras med att äta 18 elefanter. Konsten är att ta en tugga i taget. Vi tar en planka i taget.
 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar